Egyedi alkalmazásfejlesztés

Az informatikai projektek kapcsán elvégezzük a különböző rendszerek illesztéséhez szükséges egyedi integrációs és fejlesztési feladatokat is, de szívesen állunk rendelkezésre fejlesztői kapacitásunkkal mindenféle egyéb egyedi igény kiszolgálására is.

Saját fejlesztésű rendszereinket teljeskörű szolgáltatásokkal egészítjük ki, azok teljes életciklusára kiterjedően. Konzultációs szolgáltatásaink segítenek az igények pontos felmérésében, az üzleti folyamatok informatikai nyelvre történő lefordításában és optimalizálásában. Közreműködünk a kívánt funkcionalitást megvalósító rendszer megtervezésében és pontos specifikálásában.

A felmérésnél, tervezésnél és a fejlesztés/tesztelés során használt eszközöket és módszereket az elérendő célnak rendeljük alá, hiszen különböző típusú feladatokhoz különböző eljárások optimálisak. Más eszközöket fogunk kínálni egy kis céges weboldal elkészítéséhez, mint mondjuk egy integrációs projekthez. Ez a feladatközpontú felfogás a garancia arra, hogy az ügyfeleinknél felmerülő fejlesztési feladatokat platform- és gyártófüggetlen módon a megoldás hatékonyságának szempontjából közelítjük meg.

Ha a feladat megkívánja, prototípust készítünk és a tesztelés eredményei alapján folyamatosan, fokozatosan fejlesztjük a megoldást úgy, hogy annak eredménye mihamarabb értéket képviseljen a felhasználók számára. Célunk az optimális szervezeti működést kiszolgáló informatikai megoldások telepítése, nem pedig a kész megoldások erőltetése.

Elkészült megoldásainkhoz hosszú távú üzemeltetési és támogatási szolgáltatásokat kínálunk és természetesen rendelkezésre állunk  a használat közben megfogalmazódó új igények alapján történő továbbfejlesztés terén is.